Realizacja zamówienia: 4 dni
Producent: OlVita

BEZGLUTENOWA MĄKA Z WIESIOŁKA

250g

Zawiera w swoim składzie kwas GLA ( gamma linolenowy). Kwas ten wspomaga profilaktykę przeciw nowotworową, wzmacnia odporność organizmu, reguluje procesy zapalne w organizmie, zapobiega chorobom ze strony układu krążenia. Mąkę z wiesiołka charakteryzuje również bogactwo naturalnych minerałów i witamin oraz flawonoidów. W ziołolecznictwie wiesiołek dwuletni stosuje się w kierunku poprawy stanu zdrowia w takich problemach zdrowotnych jak: nadciśnienie tetnicze krwi, miażdżca, cukrzyca, reumatoidalne zapalenie stawów, choroby nerwowe, egzemy skóry, problem z koncentracja i odpornością organi­zmu. 

Zawiera 29 g białka, 7,5 g tłuszczu, 45 g węglowodanów /100 g produktu.

ZASTOSOWANIE: Mąkę wiesiołkową poleca się do spożwania jako dodatku do jogurtu, płatków śniadaniowych, wypieków (nie więcej niż 10 %). 

skład: 100% mąka z wiesiołka
 
Opakowanie: plastikowy zakręcany słoik

Przechowywać w suchym zacienionym miejscu, w temperaturze pokojowej.


Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Google+